DKK 284,00 (DKK 282,60 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

HMI Gammel Elevfest 2014

04.10.2014 kl. 12:00 Hou Maritime idrætsefterskole, Odder
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 284,00 (DKK 282,60 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Årets elevfest for gamle HMI-elever! Kom med så du kan gense din gamle roomie, spille bold i hallen, spise fabelagtigt mad og tage til abefest på Eine Klein Bier Bar Bastian Bar og Natklub i Odder! KØB! BILLET! NU! (men husk lige at læse program og betingelser først)

Billetten

Du kan også købe billetten på selve dagen men så koster den altså 350,-

Der er kun én billetpris igen i år. Hvis du stadig har et gyldigt 5-års medlemskab af HMI Gl. Elevforening får du ølbilletter som kompensation for dette. 

Derudover vil der igen i år være en lounge for jubilarende, så de kan blive fri for de vilde unge, og istedet kan hygge sig i ro og fred.

Prisstigningen i år, er grundet flere ting:

 • Mette madmor kan desværre ikke levere den billige mad i igen år
 • Fest i bøhlandet på daisy i Skanderborg er fortid: Nu - Klub i Odder
 • I år vil der være flere muligheder for transport lidt tidligere på aftenen, så folk kan feste videre i Århus og lignende.

VIGTIGT - Inden du køber billetten:

Der skal stå dit eget navn på billetten. Også selvom du har et nærtstående familiemedlem til at købe og betale den for dig.

For at komme med til arrangementet SKAL du have gået på HMI og afsluttet forløbet. Dvs. du IKKE kan komme med hvis du ikke har gået på skolen, er blevet smidt ud eller selv har valgt at stoppe på skolen - også selvom det kun var en uge inden store-tudedag. Det bliver tjekket.

Der må IKKE drikkes inden spisning kl. 18:00 hvor baren åbner. Det koster et klippet armbånd og dermed ingen fest til dig. Det skyldes at du:

 1. har brudt HMI's regler 
 2. har skuffet dine forældre
 3. simpelthen er for langsom på øverste etage hvis du ikke forstod beskeden: Ingen øl før 18:00. Det er sgu' ikke svært.

Skilte med teksten "Ingen adgang" betyder at der ingen adgang er, og de skilte skal respekteres. Peter Gordon giver en rundvisning hvor han låser op alle de forbudte steder. Udnyt den mulighed i stedet. 

Du må heller ikke bryde ind på dit gamle værelse. Der bor nu 3 piger derinde som har fyldt væggene med billeder af Justin Bieber. Det er selvfølgelig trist men du må stadigvæk ikke kravle ind af vindue.

Det betyder også at du ikke bryde døren op til dit gamle værelse. Ellers bliver der klippet armbånd og så bliver det en ensom tur hjem med offentlige transportmidler.

Alle disse regler er ikke nogen vi har lavet fordi vi er specielt glade for at være skælde ud og være nazi-agtige. Vi låner skolen til det her arrangement og derfor skal vi følge skolens regler og i det hele taget opføre os ordentligt. Så bliver festen bare sjovest for alle.

Program for dagen:

12.00:    Check in nr. 1 (Print din billet for hulan!)

13.00:    Velkomst i salen + generalforsamling

Generalforsamlingen byder selvfølgelig på kage igen i år - kom frisk (;

14.00:    Start på aktiviteter

Både svendende og stillesiddende. Der er blandt andet volley- og fodboldturnering. (Mere info følger) derudover mulighed for kaffe og inaktive spil - HUSK AT VI I ÅR HAR SEJLADS! 

17.00:    Check in nr. 2 + omklædning + opstilling i hallen

(Giv gerne en hånd med opstillingen, så snart du er færdig med make-up‘en)

18.00:    Middag i hallen + Info + Tuneringernes vindere + Baren åbner

19.45:    Første bus kører mod Odder (FEEEST!!!)

01.30 - 02.30:    Busserne henter i Odder

Bliv hentet af mor eller tag en af busserne til hvor I helst vil ende. 
- De kører til Horsens, Hou og Aarhus.

Så kan I selv vælge hvor efterfesten skal holdes.

Hvad du skal huske:

 • Tøj til at dyrke idræt i, og et håndklæde, hvis du altså har lyst til det. Ellers bliver der andre ikke-svedende aktiviteter.
 • Festtøj 
 • Dax wax og deo
 • Din billet med let læselig stregkode (print den ud! Det ville bare være lækkert!)
 • Kontanter, så du kan købe drikkevarer til aftensmaden - Der bliver IKKE taget kort i Hou, kun på klubben i Odder. Tag meget gerne småmønter med fremfor storebælts-lapper
 • Og den klassiske - GODT HUMØR.