DKK 359,75 (DKK 357,78 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

HMI Gammel Elevfest 2015

03.10.2015 kl. 12:00 Hou Maritime idrætsefterskole, Odder
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 359,75 (DKK 357,78 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Årets elevfest for gamle HMI-elever! Kom med, så du kan gense din gamle roomie, spille bold i hallen, slå din gamle lærer i volley, sejle på bølgen blå, spise fabelagtigt mad og tage til abefest på Eine Klein Bier Bar Bastian Bar og Natklub i Odder! KØB! BILLET! NU! (Husk lige at læse programmet og betingelser først)

Billetten
OBS: Billetten kan kun købes af elever som har færdiggjort deres ophold på HMI samt elever som er medlemmer af HMI Gammel Elevforening. Det er et genopstartet og eviggyldigt medlemsskab, som er indført i 2015, vedtaget af foreningens bestyrelse. Gamle elever, som tideligere har købt 5 og 10 års medlemsskab eller lign. er automatisk et evigtgyldigt medlem af foreningen. Derudover er årgangene 11/12 + 12/13 + 13/14 også automatisk medlemmer af elevforeningen. Hvis man i sin efterskoletid ikke fik gjort sig medlem af Jyllands fedeste gl. elevforening, skal man blot kontakte en fra bestyrelsen på vores facebook side.

Der er kun én billetpris igen i år. Derudover vil der igen i år være en lounge for jubilar-folket, så de kan blive fri for de vilde unge, og istedet kan hygge sig i ro og fred. Og ja, som i traditionen tro, kan de der vil, købe billetten på selve dagen, men så koster den altså 400,-. Hvis du uheldigvis ikke kan komme på dagen, men billetten er i hus, refunderer foreningen ikke billet tilbage.
VIGTIGT - Inden du køber billetten:
Der skal stå dit eget navn på billetten. Også selvom du har et nærtstående familiemedlem til at købe og betale den for dig.
For at komme med til arrangementet SKAL du have gået på HMI og afsluttet forløbet. Dvs. du IKKE kan komme med hvis du ikke har gået på skolen, er blevet smidt ud eller selv har valgt at stoppe på skolen - også selvom det kun var en uge inden store-tudedag. Det bliver tjekket.
Der må IKKE drikkes inden spisning kl. 18:00 hvor baren åbner. Det koster et klippet armbånd og dermed ingen fest til dig. Det skyldes at du:
  1. har brudt HMI's regler 
  1. har skuffet dine forældre
  1. simpelthen er for langsom på øverste etage hvis du ikke forstod beskeden: Ingen øl før 18:00. Det er sgu' ikke svært.
Skilte med teksten "Ingen adgang" betyder at der ingen adgang er, og de skilte skal respekteres. Peter Gordon giver en rundvisning hvor han låser op alle de forbudte steder. Udnyt den mulighed i stedet. 
Du må heller ikke bryde ind på dit gamle værelse. Der bor nu 3 piger derinde som har fyldt væggene med billeder af Justin Bieber. Det er selvfølgelig trist, men du må stadigvæk ikke kravle ind af vindue. Du må altså ikke bryde døren op til dit gamle værelse. Ellers bliver der klippet armbånd, og så bliver det en ensom tur hjem med offentlige transportmidler.
Alle disse regler er ikke nogen vi har lavet fordi vi er specielt glade for at skælde ud og være nazi-agtige. Vi låner skolen til det her arrangement, og derfor skal vi følge skolens regler og i det hele taget opføre os ordentligt. Så bliver festen bare sjovest for alle.
Program for dagen (vil løbende blive opdateret på vores facebook side):
Generalforsamlingen byder selvfølgelig på kage igen i år - kom frisk (;
Både svendende og stillesiddende. Der er blandt andet volley- og fodboldturnering. (Mere info følger) derudover mulighed for kaffe og inaktive spil - HUSK AT VI I ÅR HAR SEJLADS! 
(Giv gerne en hånd med opstillingen, så snart du er færdig med make-up‘en)
Bliv hentet af mor eller tag en af busserne til hvor I helst vil ende. 
- De kører til Horsens, Hou og Aarhus.
Så kan I selv vælge, hvor efterfesten skal holdes.
Hvad du skal huske:
  • Tøj til at dyrke idræt i (VIGTIGT), og et håndklæde, hvis du altså har lyst til det. Ellers bliver der andre ikke-svedende aktiviteter.
  • Festtøj 
  • Dax wax og deo
  • Din billet med let læselig stregkode (print den ud! Det ville bare være lækkert!)
  • Kontanter, så du kan købe drikkevarer til aftensmaden - Der bliver IKKE taget kort i Hou, kun på klubben i Odder. Tag meget gerne småmønter med fremfor storebælts-lapper
  • Og den klassiske - GODT HUMØR.
12.00:     Check in nr. 1 (Print din billet for hulan!)
13.00:     Velkomst i salen + generalforsamling
14.00:     Aktiviteter og konkurrencer
17.00:     Check in nr. 2 + omklædning + opstilling i hallen
18.00:     Middag i hallen + Info + Tuneringernes vindere + Baren åbner
19.45:     Første bus kører mod Odder (FEEEST!!!)
01.30 - 02.30:    Busserne henter i Odder