DKK 208,25 (DKK 207,42 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

HMI Gammel Elevfest 2013

30.11.2013 kl. 13:00 Hou Maritime idrætsefterskole, Odder
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 208,25 (DKK 207,42 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Årets elevfest for gamle HMI-elever! Kom med så du kan gense din gamle roomie, spille bold i hallen, spise Mettes chili-chicken-sticks og tage til abefest på Crazy Daisy Skanderborg! KØB! BILLET! NU! (men husk lige at læse program og betingelser først)

Billetten

Det koster kr. 200,- at deltage til Gl. elevfest 2013. For det får du: 

 • Kaffe, te og boller ved velkomsten 
 • Stor og lækker buffet alá Køkken Mette om aftenen
 • Transport med bus mellem Hou og Crazy Daizy i Skanderborg
 • En Stor fadøl ved ankomst til Crazy Daizy
 • Fed aften på Crazy Daisy, kun for gamle HMI-elever.
 • Transport med bus kl. 02:00 til Hou, Horsens, Skanderborg eller Århus.

Du kan også købe billetten på selve dagen men så koster den altså 250,-

Der er kun én billetpris igen i år. Hvis du stadig har et gyldigt 5-års medlemskab af HMI Gl. Elevforening får du ølbilletter som kompensation for dette. 

VIGTIGT - Inden du køber billetten:

Der skal stå dit eget navn på billetten. Også selvom du har et nærtstående familiemedlem til at købe og betale den for dig.

For at komme med til arrangementet SKAL du have gået på HMI og afsluttet forløbet. Dvs. du IKKE kan komme med hvis du ikke har gået på skolen, er blevet smidt ud eller selv har valgt at stoppe på skolen - også selvom det kun var en uge inden store-tudedag. Det bliver tjekket.

Der må IKKE drikkes inden spisning kl. 18:00 hvor baren åbner. Det koster et klippet armbånd og dermed ingen fest til dig. Det skyldes at du:

 1. har brudt HMI's regler 
 2. har skuffet dine forældre
 3. simpelthen er for langsom på øverste etage hvis du ikke forstod beskeden: Ingen øl før 18:00. Det er sgu' ikke svært.

Skilte med teksten "Ingen adgang" betyder at der ingen adgang er, og de skilte skal respekteres. Peter Gordon giver en rundvisning hvor han låser op alle de forbudte steder. Udnyt den mulighed i stedet. 

Du må heller ikke bryde ind på dit gamle værelse. Der bor nu 3 piger derinde som har fyldt væggene med billeder af Justin Bieber. Det er selvfølgelig trist men du må stadigvæk ikke kravle ind af vindue.

Det betyder også at du ikke bryde døren op til dit gamle værelse. Ellers bliver der klippet armbånd og så bliver det en ensom tur hjem med offentlige transportmidler.

Alle disse regler er ikke nogen vi har lavet fordi vi er specielt glade for at være skælde ud og være nazi-agtige. Vi låner skolen til det her arrangement og derfor skal vi følge skolens regler og i det hele taget opføre os ordentligt. Så bliver festen bare sjovest for alle.

Program for dagen:

13:00 Check-in åbner (print din billet ud for hulan!)

14:00 Velkomst i spisesal + generalforsamling (Mette giver kringle og Peter Gordon giver rundvisning på den ellers aflåste til de fremmødte)

15:00 Aktiviteter (både svedende og stillesiddende - mere info følger). Der er i år desværre ikke mulighed for at sejle i år da bådene er taget op af vandet. Det regner vi med at der bliver lavet om på til næste år.

17:00 Omklædning til fest + Borddækning i hallen (giv en hånd så snart du er færdig med make-up'en)

ca. 18:00 Spisning + baren åbner

20:00 Første bus kører mod Crazy Daisy (FEEEST!!)

02:00 C.D. lukker og slukker. Bliv hentet af mor eller tag en af busserne til: 

- Skanderborg, Horsens, Hou eller Århus

Så kan I selv vælge hvor efterfesten skal holdes.

Hvad du skal huske:

 • Tøj til at dyrke idræt i, og et håndklæde, hvis du altså har lyst til det. Ellers bliver der andre ikke-svedende aktiviteter.
 • Festtøj 
 • Dax wax og deo
 • Din billet med let læselig stregkode (print den ud! Det ville bare være lækkert!)
 • Kontanter, så du kan købe drikkevarer til aftensmaden - Der bliver IKKE taget kort i Hou, kun i Skanderborg. Tag meget gerne småmønter med fremfor 500-lapper.